Tjeders whisky

Bara whisky

Nyhet: all provad whisky listad

Jag har ägnat lite tid åt att få struktur på all whisky jag provat på denna blogg sedan starten i februari i år. Numera finns därför en lista över hittills provad whisky, organiserad i bokstavsordning – och en variant av listan organiserad efter destillerier; det är bara att sätta muspekaren på ”All provad whisky” längst upp till höger så når du dem den vägen. 51 recensioner från 26 destillerier från sju olika länder på fem månaders skrivande betyder att jag har legat i rätt bra. Men samtidigt: herreminje, vad många whiskies jag inte har skrivit om. En enda Bunnahabhain!? Ett enda japanskt destilleri representerat? Av 51 recenserade whiskies är bara tre från oberoende buteljerare? Två Ardbeg, ingen åldersbestämd Old Pulteney; en enda Springbank? Inte en rad om någon enda single grain? Helt klart har jag en hel del jobb att göra – dags att beta vidare på det ständigt växande samplesberget! (Index där ligger för övrigt i skrivande stund på +2, men jag vet att jag har tio samples att hämta ut på posten, så i praktiken +12…facepalm!)


Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Tjeders whisky

Tema av Anders Norén