Tjeders whisky

Bara whisky

Om mig

Jag heter David Tjeder och har druckit whisky sedan någon gång i mitten på 1990-talet. Det var dock inte förrän någonstans runt år 2009 eller så som intresset blev riktigt intensivt. Jag använder denna blogg för att skriva om whiskies jag har provat, saker jag läser om whisky, och funderingar om…whisky. Bara whisky, helt enkelt. Jag gör en massa annat också, som inte har med whisky att göra – vi kan dra till med saker som historiker, genusforskare, feminist, antirasist, båt- och skärgårdsentusiast, glad amatörlöpare och matlagare – men på den här bloggen är jag först och främst en whiskyentusiast.

6 kommentarer

 1. Trodde aldrig (?) jag skulle säga att svensk whisky behövde en blogg till, men det här bara osar kvalitet. Lite som något från Springbank.

  Jag ser fram emot att låna dina rader som inspiration och gillar att de numeriska poängen ligger i något hörn och skäms.

  Lycka till!

 2. Stort tack, Lars, vad glad jag blir! Och referensen till Springbank träffar alldeles rätt i mitt hjärta. <3

 3. Hej David, kan jag nå dig med en nyhet via mail? Maila mig gärna: caroline(a)colerelations.com

 4. Hej. Smakat Bowmore white sands? 17år. Annars kan du få ett prov av mig. Jag gilla den inte, då tyckte jag Black Rock var mkt godare. Hur många år är Black Rock?

  Mvh

 5. Hallå Emil. Black Rock är en NAS, No Age Statement, så man vet inte hur gammal, men gissningsvis någonstans 6–8 år eller så, skjuter jag helt från höften. Provar gärna White sands, har faktiskt inte provat den!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.